4 اکتبر چه روزی است؟ بله درسته، چهار اکتبر هر سال روز جهانی غذای مکزیکی تاکو است. این غذای ساده با ادویه های متنوع و خوشمزه خود نوعی فست فود، اما از آن دسته فست فودهای سالم به حساب میآید. این غذای خوشمزه در لغت به معنای لقمه بوده و نان اصلی آن نان ترتیلا ذرت است که در صورت در دسترس نبودن با نان لواش یا نان پیتا هم درست میشود. این غذای ساده و کم هزینه، مناسب برای دورهمی و مهمانی های شما بوده که در پخت آن از انواع مرغ، گوشت، بیف یا تن ماهی به اضافه ادویه های مهم و اصلی استفاده میشود.
سوالی که پیش میآید این است که آیا تا به حال غذاهای تند و تیز مکزیکی را امتحان کردید؟ خیر، پس با ما همراه باشید و در این مقاله طرز تهیه تاکو مکزیکی با مرغ را یاد بگیرید و برای یکبار هم که شده غذاهای تند و تیز مکزیکی را امتحان کنید و لذت ببرید.
تاکو مکزیکی با مرغ، غذایی تند و تیز و خوشمزه
برای درست کردن تاکو به سبک اصیل و مکزیکی میتوانید از گوشت مرغ یا گوشت قرمز استفاده کنید، اما تاکو مرغ همانطور که از نام آن پیداست از گوشت مرغ تهیه شده و یک پیشنهاد جذاب برای کسانی است که علاقه بسیاری به گوشت مرغ و طعم آن دارند. تاکو مکزیکی با مرغ را میتوانید با مواد ترکیبی بسیاری مانند سبزیجات متنوع درست کنید و به عنوان فینگر فودی تند و تیز و خوشمزه در مهمانیهایتان از آن استفاده کنید. اگر به درست کردن غذای کشورهای دیگر علاقمند هستید توصیه میکنیم پخت باباغنوش مدیترانه ای را هم تجربه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
مواد اولیه برای تهیه تاکو مکزیکی با مرغ و سبزیجات (4 نفره)
برای درست کردن تاکو شما میتوانید از انواع مختلف سبزیجات مورد علاقه و گوشت مناسب با ذائقهتان استفاده کنید و اصلا نگران طعم آن نباشید، چرا که این غذای مکزیکی خوشمزه با هر نوع مواد اولیه تازه مناسب با ذائقه شما خواهد بود. معمولا برای خوشمزه تر شدن تاکو مکزیکی از پنیر خامهای و خامه استفاده میشود، برای درست کردن تاکو مرغ و سبزیجات به مواد اولیه زیر احتیاج دارید.
- سینه یا ران مرغ: دو عدد متوسط (500 گرم)
- فلفل دلمه رنگی: رنگ های دلخواه یک الی دو عدد
- قارچ: ده عدد متوسط
- پیاز سفید یا بنفش: یک عدد بزرگ
- سیر: دو حبه (حریره سیر یک قاشق غذاخوری)
- خامه: یک عدد خامه 200 گرمی
- پنیر خامهای: 100 گرم
- فلفل قرمز: به میزان دلخواه
- پنیر چدار: 200 گرم
- ادویه: به میزان لازم
- نان لواش یا نان ترتیلا: 12 عدد ( هر نفر 3 عدد تاکو)
ادویههای مهم برای مزهدار کردن تاکو مکزیکی اصل
برای درست کردن تاکو مکزیکی با مرغ یا گوشت و یا حتی تن ماهی نیاز به یک سری ادویه مخصوص خواهید داشت که نمی شود آن را حذف کرد، با این حساب در ادامه با ما همراه باشید و انواع چاشنی های مهم تاکو مکزیکی اصیل را بخوانید.
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق چای خوری سرکه سفید (دلخواه)
- یک قاشق چایی خوری پودر فلفل چیلی
- یک قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چای خوری پودر پیاز
- یک قاشق چای خوری پاپریکا
- یک چهارم قاشق چای خوری آویشن
- یک چهارم قاشق چای خوری پودر زیره (دلخواه)
- یک پیمانه سبزی خرد شده (ریحان، جعفری، گشنیز، تره)
- یک عدد لیمو ترش تازه
آموزش طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی خوشمزه و آبدار
برای درست کردن تاکو مرغ آب دار و خوش طعم میتوانید به جای سینه مرغ از گوشت ران مرغ بدون استخوان استفاده کنید، از آنجایی که سینه مرغ خیلی سریع پخته و خشک میشود اگر در حین پخت حواستان به آن نباشد به سرعت خشک و بی آب خواهد شد، به همین دلیل توصیه میکنیم برای درست کردن تاکو مرغ مکزیکی از ران مرغ استفاده کنید. در ادامه نحوه پخت تاکو مرغ خوشمزه و آب دار را یاد خواهید گرفت.
1. مرحله اول ترکیب چاشنی با گوشت مرغ و مزه دار کردن
در این مرحله پس از انتخاب گوشت مرغ نوبت به طعم دار کردن آن می رسد، برای مزه دار کردن چاشنی های ذکر شده را با مرغ ترکیب کرده و اجازه می دهید برای نیم ساعت الی یک ساعت داخل ظرفی بماند تا مزه بگیرد، برای این کار نیاز به آن است که مرغ را داخل ظرفی بزرگ ریخته و تمامی چاشنی ها را به آن اضافه نموده و در نهایت روی آن را بپوشانید.
2. مرحله دوم پخت مرغ تاکو
پس از گذشت یک ساعت میتوانید مرغ ها را دانه دانه با انبر درون تابه ای که کف آن اندکی با کره چرب شده است بگذارید و در این مدت مدام زیر و روی آن را برگردانید تا خوب بپزد و پس از پخت کامل آن مجدد چاشنی و قارچ را درون ظرف روی مرغ ها ریخته و اجازه بدهید با طعم دهنده ها حدود یک ربع با شعله متوسط تفت داده شود.
در صورت تمایل به استفاده از خامه میتوانید پس از خاموش کردن شعله مرغها آن را به ترکیباتتان اضافه نمایید و هم بزنید، خامه طعمی بی نظیر به تاکو مرغ مکزیکی شما میدهد. در صورت تمایل میتوانید با خرید خامه صورتی صباح برای درست کردن این غذای خوشمزه از خامه استفاده کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
3. گرم کردن نان تاکو و پیچیدن آن
برای درست کردن نان تاکو میتوانید از نان ترتیلا، نان لواش یا نان پیتا استفاده نمایید، تنها نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که هر کدام از این نان ها را که استفاده میکنید، میتوانید در تابه ای آن را گرم کنید و پس از آن مواد را روی آن ریخته و پنیر چدار، پیاز ورقه ای و سبزیجات خوشمزه را روی آن ریخته و نان را بپیچید و درون تابه ای بدون روغن قرار بدهید و به خوبی آن را گریل کنید.
نکات کلیدی برای تهیه تاکو مکزیکی با مرغ
- برای سرو تاکو میتوانید از مقداری گوجه و پیاز استفاده کنید.
- برای خوشمزهتر شدن تاکو مرغ از ذرت، جعفری و غیره استفاده کنید.
- نان لواش برش خورده و کوچک را میتوانید از هر سوپر مارکتی تهیه کنید.
- در کنار این غذای خوشمزه میتوانید از سس تارتار یا چیلی تای استفاده کنید.
- یکی از مهمترین نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید این است که بیشترین مدت زمانی که مرغ باید در مواد بماند 2 ساعت است، وجود سرکه و آبلیمو بافت مرغ را بیشتر از 2 ساعت از بین خواهد برد. اگر تصمیم دارید مرغ را از شب قبل مزه دار کنید بهتر است سرکه و آبلیمو را بگذارید در لحظات پایانی به آن اضافه کنید.
- اگر دوست دارید تاکوی چرب و چیلی داشته باشید، توصیه میکنیم برای درست کردن آن از ترکیب گوشت قرمز و مرغ استفاده کنید.
- نان ترتیلا ذرت، نان مناسب برای درست کردن تاکو مکزیکی است.
- از آنجایی که ممکن است هنگام گرم کردن نان تاکو در فر آن را خشک کنید، توصیه دیگر ما به شما این است که برای گرم کردن نان تاکو مکزیکی از ماهیتابه استفاده کنید، تا بر میزان گرمای آن آگاه باشید.
- برای درست کردن تاکو مرغ میتوانید از مرغ سرخ شده یا مرغ کباب شده استفاده کنید، این مورد دقیقاً بستگی به ذائقه شما دارد.
تاکو مکزیکی یا همان لقمه مکزیکی یکی از غذاهای ساده و آسان است که برای درست کردن آن حدود یک ساعت زمان نیاز خواهید داشت و میتوانید در مواقع ضروری و زمان هایی که کم بود وقت دارید برای پذیرایی از مهمانانتان از این غذای خوشمزه و اصیل مکزیکی استفاده کنید. در مقاله بعدی ما به شما طرز تهیه تاکو گوشت و تن ماهی را آموزش خواهیم داد تا در کنار هم از ترکیب این دو غذا استفاده کرده و نهایت لذت را ببرید.