پنیر بلغاری همانطور که از اسم آن پیداست در بلغارستان تولید و سپس به ایران وارد شده است. بلغارستان یکی از کشورهای پیشرو در زمینه تولید پنیر بوده و هست. در این کشور انواع پنیر با تنوع بسیار زیادی تولید می شوند که از یکی از بهترین آنها پنیر سفیدی است که از شیر گاو و یا گوسفند تهیه می شود. پنیر بلغاری را می توان به نوعی از خانواده پنیر فتا دانست. فتای سنتی طعمی شور و بافت سفت تری نسبت سایر پنیرها دارد. بافت و عطر پنیر فتا بر اساس نوع شیر، ظرف نگهداری و همچنین مدت زمان نگهداری میتواند متفاوت باشد.
پنیر بلغاری چه تفاوتی با پنیر فتا دارد؟
حتما تا به حال پنیر فتا را امتحان کردهاید. این پنیر در کشورهای مختلف به شیوههای متفاوتی تهیه و نگهداری میشود. اکثر مردم معتقدند که پنیر فتا و بلغاری تفاوت چندانی با هم ندارند. در حقیقت پنیر بلغاری نوعی از پنیر فتاست که کمی نرمتر و مرطوبتر از پنیر فتاست اما همچنان تُردی خود را حفظ کرده است. این پنیر بافت دانهدانه دارد و چربی آن معمولا چیزی بین 44 تا 48% است. پنیر بلغاری در ابتدا تنها از شیر گوسفند تهیه میشد، اما امروزه اغلب از شیر گاو تهیه میشود.
کاربردهای پنیر بلغاری چیست؟
پنیر بلغاری در آشپزی کاربردهای بسیاری دارد، از تهیه سالاد گرفته تا عنوان افزودنی غذا وشیرینیها. استفاده از این پنیر به عنوان پنیر صبحانه هم میتواند یک پیشنهاد خوشمزه و جذاب باشد. یکی از این خوراکیهای جذاب پنیر سرخشده بلغاری است. این پنیر به آرد، تخممرغ و پودر سوخاری آغشته شده و در نهایت در روغن سرخ میشود.
پنیر بلغاری صباح
پنیر بلغاری صباح، نوعی پنیر آب نمکی می باشد که در دسته پنیرهای نرم قرار می گیرد. پنیر بلغاری صباح، فرآیند رسیدن خود را در آب نمک طی میکند و به همین دلیل قابلیت نگهداری برای مدت طولانی را دارد. پنیر بلغاری به دلیل طی کردن فرآیند عملآوری در آب نمک، قابلیت نگهداری در مکان مناسب برای طولانی مدت را دارد. میزان کالری موجود در این نوع پنیر به ازای هر ۱۰۰ گرم ۳۶۰ کیلو کالری انرژی میباشد و میزان پیاده روی برای سوزاندن انرژی آن حدود ۲ ساعت می باشد.
افرین به این واحد تولیدی ومحصولات با کیفیتشان