5 نوع پنیر متفاوت که با شیر گاو تهیه نمی شود! : پنیر را می توان از انواع مختلفی از شیر تهیه کرد لذا ممکن است وابسته به اینکه از چه نوعی شیری درست شده اند همه ی انواع پنیر مناسب رژیم غذایی نباشد و یا چه بسا فرد با آلرژی مواجه شود. اگر شیر گاو برای شما مناسب نباشد می توانید با نگاهی به 5 نوع پنیری که در ادامه برای شما نام می بریم مناسب ترین مورد را برای رژیم غذایی خودتان انتخاب کنید. اگر در این خصوص نظری دارید می توانید ما را مطلع کنید و نظرات خودتان را با ما در میان بگذارید.
5 نوع پنیر متفاوت که با شیر گاو تهیه نمی شود!
پنیر پکورینو (Pecorino)
پکورینو به عنوان پنیری که در میان مردم ایتالیا بسیار مشهور است از شیر گوسفند تهیه شده و در دستورات غذایی بسیاری از رستوران های ایتالیایی گنجانده شده است. این پنیر در طعم های مختلفی از قبیل مزه فلفل قرمز یا فلفل سیاه تهیه می شود. علاوه بر سرو بسیار لذیذ در پاستا، به عنوان پارمسان نیز بسیار مناسب است.
پنیر راکفورت (Roquefort)
پنیر راکفورت از شیر گوسفند تهیه می شود و به صورت رایج در فرانسه ساخته می شود. این پنیر با رگه آبی ، لطیف و نرم است و دارای طعمی تند و تیز است. با نام مستعار “پنیر پادشاهان و پاپ ها” می توانید از آن با مقداری نان خوب و همچنین با انجیر و آجیل لذت ببرید.
پینر فتا (Feta)
پنیر فتا یکی از محبوب ترین انواع پنیر به خصوص در میان دوستداران رژیم غذایی است. این پنیر از یونان سرچشمه می گیرد و علاوه بر شیر گاو با شیر بز ، شیر گوسفند یا ترکیبی از هر دو درست می شود. پنیر خامه ای و خنک دارای عطر و طعم مغذی قوی است و به عنوان چاشنی مقوی در مواد غذایی به صورت متعدد استفاده می شود. طعم مرغ همراه با این پنیر بسیار دلچسب و خوشمزه می شود.
درباره پنیر چدار یا گودا چه میدانید؟ آیا میدانید پنیر چدار این روزها یکی از محبوبترین پنیرهایی است که در ایران وجود دارد؟ اگر به دنبال اطلاعات بیشتر دباره این دو پنیر هستید، پیشنهاد میکنیم مقاله تفاوت پنیر چدار و گودا چیست را از دست ندهید.
پنیر بوفالو موزارلا
بوفالو موتزارلا که در ایتالیا تولید می شود ، منحصرا فقط از شیر یک بوفالوی آبی تهیه می شود. این پنیر از نظر بافت و رنگ و مزه صاف ، خامه ای و سفید است و برخلاف انواع دیگر پنیر است زیرا به صورت تازه فروخته و خورده می شود. این پنیر به دلیل استفاده در پیتزا و لازانیا بسیار مشهور است.
پنیر مانچگو (Manchego)
مانچگو یک پنیر گوسفندی محبوب است که نیمه نرم و دارای بافت کره ای سفت است. این پنیر که از اسپانیا منشأ گرفته است ، این پنیر معمولاً برای ماههای مختلف نگه داری می شود و به تنوع فروخته می شود. تازه ترین وعده بعد از 2 هفته نگه داری قابل مصرف است.
من عاشق پنیر لاکتیکی صباح هستم ممنون برای محصول با کیفیت و خوبتون