جدول ارزش غذایی در هر دو قاشق غذاخوری پنیر خامهای سهگوش صباح
- انرژی: 99 کیلوکالری
- قند: 1.18 گرم
- چربی: 10 گرم
- نمک: 0.25 گرم
- اسیدهای چرب ترانس: 0.12 گرم
پنیر خامهای یکی از کاربردی و خوشمزهترین پنیرهای موجود در بازار است که بافت نرم و قوام زیادی دارد. طعم ملایم این پنیر در کنار بافت یکدست آن به محبوبیت پنیر خامهای 270 گرمی صباح افزوده است. پنیر خامهای صباح دارای مقادیر بسیاری از کربوهیدرات و پروتئین میباشد و منبع خوبی از ویتامین A و B2 است. این مدل از پنیر از ترکیب شیر و خامه به دست میآید و در تهیه آن از باکتریهای تولید کننده مواد معطر و نمک در کنار آنزیمهای منعقد کننده در شرایط کاملا اسیدی استفاده میشود. هر 28 گرم پنیر خامهای حاوی مقادیر بسیاری از موارد زیر است:
- 10% نیاز روزانه بدن ویتامین A
- منبع غنی از آنتی اکسیدانهای مهم بدن
- وجود اسیدهای چرب مفید
پنیر خامهای ماندگاری کوتاه دارد و عواملی مانند بستهبندی، فرآیند تولید، نحوه نگهداری از آن بر روی عمر محصول تاثیرگذار است. اما در نهایت پنیر خامهای در مدت زمان 2 هفته باید مصرف شود و در این مدت داخل یخچال نگهداری شود. برای جلوگیری از رشد میکروبها هنگام استفاده از پنیر خامهای حتما از چاقو تمیز و خشک برای برش دادن کمک بگیرید. در صورت بروز هرگونه کپک و تغییر بوی غیر عادی در پنیر آن را دور بریزید که مصرف آن ابداً توصیه نمیشود. پنیر خامه ای 270 گرمی صباح را میتوانید با انواع سبزیجات، سالاد و سس پنیری به جای کره هم استفاده کنید.
faqad panir khamei sabaaah khordan dare