طرز تهیه بستنی وانیلی ساده است و شما میتوانید بدون هیچ مشکل و سختی بستنی مورد علاقه خود را تهیه و نوش جان کنید، بستنی یکی از پرمصرف ترین مواد خوراکی است که با فرا رسیدن تابستان مصرف آن افزایش پیدا میکند. شما میتوانید بستنی سنتی، بستنی خامه ای و یا بستنی وانیلی بدون دستگاه خاصی و فقط با شیر کم چرب یا پرچرب تهیه و مصرف نمایید.
در این مقاله از مجله سلامتی صباح قدم به قدم طرز تهیه بستنی وانیلی را به شما آموزش خواهیم داد که پیشنهاد میکنیم از دست ندهید.
طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی
این روزها طرفداران بستنی بدون تخم مرغ بیشتر از قبل شده است، برای تهیه بستنی بدون تخم مرغ فقط کافیست تا خامه را جایگزین تخم مرغ کنید تا بستنی باکیفیت بهدست آورید.
شیر کم چرب: 1 لیتر
شکر: 1 استکان
خامه صورتی: 2 بسته
ثعلب: 1 قاشق مرباخوری
وانیل: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه بستنی خانگی با ثعلب و خامه
برای تهیه بستنی وانیلی خانگی ابتدا شیر کم چرب را به همراه خامه صورتی، ثعلب و وانیل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس با یک قاشق مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا به نقطه جوش برسد، پس از اینکه مواد به نقطه جوش رسید هم زدن را به صورت متداوم ادامه می دهیم تا مواد کمی غلیظ شود و رنگش از سفید به کرمی تغییر کند.
پس از اینکه مایه بستنی غلظتی نزدیک به فرنی پیدا کرد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود، در حین خنک شدن مایه بستنی بهتر است آنرا هر چند دقیقه یک بار مخلوط می کنیم تا به دلیل وجود شیر رویه نبندد. پس از اینکه مایه بستنی با دمای محیط یکسان شد، آنرا درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس از یخچال خارج می کنیم و به مدت 10 دقیقه با همزن دستی یا برقی می زنیم تا بستنی منسجم شود، سپس آنرا در یخچال قرار می دهیم.
طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب چجوریه؟؟