جدول ارزش غذایی پنیر تازه موزارلا ایتالیایی صباح
- وزن خالص: 600 گرم
- نمک: 0.5% درصد
- رطوبت: 61% درصد
- چربی: 18% درصد
- پروتئین: 22% درصد
موزارلای تازه جزء پنیرهای کشدار با طعم ملایم است که از شیر خام گاو یا شیر پاستوریزه تهیه و تولید میشود، این پنیر خوش طعم برای غذاهایی مانند: پیتزا، غذاهای ایتالیایی و انواع سالاد مناسب است. موزارلا تازه دارای پروتئین و چربیهای مفید است که بین 15% الی 20% چربی داشته و تقریبا 30 گرم از این پنیر، نیاز روزانه بدن به کلسیم و فسفر را تامین خواهد کرد. پنیر تازه موزارلا حاوی چه ویتامینهای است؟
- خانواده ویتامینهای B
- ویتامین D، آهن
- ویتامین A، E
از مهمترین خواص این پنیر میتوان به کلسیم بالای آن اشاره نمود، این کلسیم به راحتی جذب بدن شده و با وجود پروتئینها و لاکتوز، جذب آن بیشتر هم میشود و به تحکیم استخوانها و دندانها بسیار کمک خواهد کرد. پنیر موزارلای تازه توپی شکل بوده و بافتی بسیار نرم و لطیف دارد که در مجاورت با گرما ذوب شده و کشدار میشود. پنیر موزارلا ایتالیایی صباح سرشار از سدیم، آهن، منیزیم، زینک، ویتامین B1، مس، خانواده B و ویتامین E است که به حفظ سلامتی بدن و تقویت استخوانها کمک خواهد کرد.
واسه پیتزا پنیر موازلا توپی رو بیشتر از موزارلای رنده شده دوست دارم