جدول ارزش غذایی دو قاشق پنیر خامهای چیلی صباح معادل 30 گرم
- انرژی: 79 کیلوکالری
- قند: 47.1 گرم
- چربی: 20.7 گرم
- نمک: 26 گرم
- اسید چرب ترانس: 2.01 گرم
ترکیب بینظیر پنیرخامهای با چیلی یا همان فلفل، از بهترین طعمهای دنیا است که به ذائقه اکثر علاقمندان به غذا و خوراکیهای تند و آتشین خوش میآید. در ترکیبات پنیر خامهای چیلی صباح از: شیر گاو، خامه پاستوریزه، استارتر، مایه پنیر، نمک، استابیلایزر و طعم دهنده چیلی استفاده شده است. فلفل یکی از پُر مصرفترین سبزیهای دنیا است که به عنوان دارو و چاشنی غذا مورد استفاده قرار میگیرد و منبعی غنی از ویتامین C است، استفاده از طعم دهنده آن بدون خاصیت نبوده و منبی غنی از ویتامین C است.
- ترکیب ویتامین C فلفل چیلی با ویتامین A پنیر خامهای؛ پنیر خامهای چیلی صباح را سرشار از ویتامین کرده است.
- وجود چربی موجود در پنیر خامهای، از سوزش و تندی فلفل کاسته.
- در واقع گرایش به خوردن خوراکیهای تند و آتشین، مُد روز است.
استفاده از فلفل چیلی در پنیر خامهای صباح، به این دلیل است که در میان تمامی نوشیدنیها و خوراکیهای دنیا برای خنثی کردن تندی فلفل از شیر، ماست یا خامه استفاده میشود و ترکیب پنیر خامهای با چیلی، ترکیبی ماندگار و خوش خوراک است. چربی، نشاسته و شکر نیز جز محصولاتی هستند که تندی فلفل را از بین خواهند برد و در نتیجه برای مهار کردن تندی چیلی، یک تکه پنیر خامهای بر روی لقمهای نان بسیار تاثیر گذار است؛ چرا که پنیر خامهای چرب بوده و حلال خوبی برای از بین بردن تندی فلفل میباشد.
آفرین به هر کسی که اولین بار به ذهنش رسید چیلی رو با ماست قاطی کنه
خیلی خوبههههههههه