طبق تحقیقاتی که در سالهای اخیر بر روی تاثیر لبنیات بر تناسب اندام صورت گرفته است، محققان به این نتیجه رسیدهاند که پر کردن یخچال خانه با محصولات لبنی و افزایش مصرف لبنیات میتواند به کاهش اضافه وزن و چربیسوزی…
ادامه مطلبتا به حال به این فکر کرده اید که پنیر خامه ای چطور میتواند تا این اندازه مغذی، نرم و خوش طعم باشد؟ برای پاسخ به این سوال جای درستی را انتخاب کرده اید. این پنیر خوش طعم با بافت…
ادامه مطلباهمیت مصرف لبنیات در رژیم غذایی، به دلیل دارا بودن مواد مغذی فراوان فاکتور بسیار مهمی به شمار میآید. به دلیل نقش مهم مواد لبنی در سلامت انسان، اجتناب از مصرف روزانه لبنیات میتواند برای بدن مضر باشد. شیر و…
ادامه مطلببهترین برنامه تغذیه برای کودکان چیست؟ اگر شما هم پدر و یا مادر یک کودک هستید، حتما تا به حال برایتان این پرسش به وجود آمده است. اهمیت تغذیه به خصوص در سنین کودکی و از ابتدای تولد اهمیت بسیار…
ادامه مطلبدوغ، محصولی از دسته لبنیات تخمیر شده است که برای ایجاد طعم بهتر، مقداری اسانس خوراکی هم به آن اضافه میگردد. گاهی تولیدکنندگان از سبزیهای خشک و معطر مانند نعناع و پونه برای طعم دادن به دوغهای صنعتی کمک میگیرند.…
ادامه مطلبشیر و محصولات لبنی نه تنها خوشمزه هستند، بلکه در صورت قرار گرفتن در رژیم غذایی میتوانند در پیشگیری از بیماری ها موثر باشند. مطالعات بر روی تاثیر لبنیات بر پیشگیری از بیماری ها نشان می دهد که محصولات لبنی،…
ادامه مطلبیکی از گروه های مواد غذایی که مصرف آن برای بدن بسیار مهم و ضروری است خانوادهی لبنیات نام دارد. توصیه می شود که روزانه 2 الی 4 واحد از این خانواده در رژیم غذایی افراد گنجانده شود. مصرف لبنیات…
ادامه مطلبماست از خانواده لبنیات محسوب میشود که از تخمیر شیر بهوسیله نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس بهوجود میآید. از هر نوع شیری برای تهیه ماست میتوان استفاده نمود اما ماستهای امروزی را عمدتا از شیر تازه گاو تهیه میکنند. ماست…
ادامه مطلباگر از علاقهمندان محصولات صباح هستید پس این جشنواره را از دست ندهید. جشنواره بزرگ رمضان صباح با همکاری فروشگاه های زنجیرهای کوروش از 15 فروردین لغایت 31 اردیبهشت برگزار خواهد شد و در این جشنواره به قید قرعه کشی…
ادامه مطلبنان از آن دسته غذاهایی است که انواع مختلفی دارد و هر نوع از آن طرفداران خاص خودش را دارد. نان از طرق پختن، بخار پز کردن یا سرخ کردن خمیری به دست میآید که از آرد و آب تشکیل…
ادامه مطلب