به مناسبت روز جهانی عکاسی (جمعه، 28 مرداد ماه) مجموعه صباح یک مسابقه هیجانانگیر و جذاب برگزار کرد که اعلام برندگان مسابقه روز جهانی عکاسی در این صفحه صورت گرفته است. شرایط شرکت در این مسابقه شامل موارد زیر بوده…
ادامه مطلبچه آشی بخوریم که مقوی باشه؟ بعد از خوردن کدام مدل آش سریع احساس گرسنگی نمیکنیم؟ کاملا درسته یک آش با محتویات کامل مانند گوشت قرمز، انواع حبوبات، کشک و … باعث میشود برای مدت زمان طولانیتری احساس سیری کنید.…
ادامه مطلبشکر یک شیرینکننده معمولی است که روی میز صبحانه بسیاری از خانوادهها پیدا میشود و انواع مختلفی دارد. از معروفترین انواع آن میتوان به شکر قهوه ای و شکر سفید اشاره کرد. در حالی که شکر قهوه ای و شکر…
ادامه مطلبشیر یک غذای بسیار مغذی و همهفن حریف است که از قرنها پیش مورد استفاده ما انسانها بوده است. این منبع، غنی از کلسیم، پروتئین و سایر ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است که برای سلامتی ما بسیار حیاتی…
ادامه مطلبقطعا مهمترین وعده غذایی هر ایتالیایی، بدون پاستا ناقص میماند. این سبک غذاهای ساده،خاص و خوشمزه فقط میتواند در کشور ایتالیا و با سلیقه منحصربفرد این مردم پخته شود. پاستا پِنه آلفردو، غذایی کامل و بسیار ساده است که به…
ادامه مطلبکره و مربا یا خامه و مربا دوتا از عضوهای جدا نشدنی و همیشگی سفره صبحانه یا افطار هستند که معمولا سَر هر سفرهای پیدا میشود و به سادگی آماده خوردن و لقمه گرفتن است. مربای انجیر یکی از همین…
ادامه مطلبچای ماسالا یکی از محبوبترین نوشیدنیهای کشور هند است. در هم آمیخته شدن عطر انواع ادویه های معطر و تند همراه با شیر و چای گرم یک ترکیب بسیار شگفتانگیز را ایجاد میکند. با وجود گرم بودن این نوشیدنی، بسیاری…
ادامه مطلببه عنوان والدینی که کودک شما تازه متولد شده است، شنیدن گریه نوزاد میتواند یکی از ناراحتکنندهترین صداهایی باشد که تا به حال تجربه کردهاید. اما به یاد داشته باشید که گریه، شکل اصلی ارتباط کودک با دیگران بوده و…
ادامه مطلبمربای موز جزء آن دسته از مرباهای خوشمزه و منحصربفرد است که طرفداران خاص خود را دارد، این مربا دارای خواص بسیاری برای بدن است که به بهبود عملکرد گوارش، بهبود عملکرد سیستم قلب و عروق و حتی درمان افسردگی…
ادامه مطلبمیتوانید حدس بزنید پرطرفدارترین مربای ایرانی چه مربایی است؟ بله کاملاً درسته، مربای بِه. مربای به در خانه و در انواع مختلفی قابل تهیه است. عده ای مربای نگینی را به مربای بِه رنده شده ترجیح میدهند و بعضی از…
ادامه مطلب