درباره لبنیات صباح
شرکت فرآورده های لبنی صباح در سال 1379 با همت و تلاش مهندس احمد ابراهیمی پایه گذاری شد. صباح فعالیتش را با تولید پنیر آغاز نموده و در طول زمان محصولات دیگر لبنی همچون شیر، دوغ، ماست، خامه و … را به سبد محصولاتش اضافه کرده است. نوآوری در ارائه محصولات جدید، به سرعت صباح را در میان مصرف کنندگان به برندی محبوب تبدیل کرده است. متخصیصین تحقیق و توسعه صباح همواره در تلاشند تا با در نظر گرفتن سلامت و طبیعی بودن مواد اولیه، طعمی خاص و مورد پسند مصرف کنندگان را فرموله و به بازار عرضه کنند.
اکنون بیش از دو دهه است که حفظ و ارتقای سلامت مصرف کنندگان را در محیط زیستی پاک، ماموریت اصلی خود قرار داده ایم و باور داریم ساختن آینده در گروه توجه توامان به انسان و محیط زیست است. در راستای این مهم همواره تلاش کرده ایم با نوآوری مستمر، محصولاتی طبیعی و سالم را بر سر سفره های مصرف کنندگان بیاوریم. امروز نام صباح با بسیاری از اولین ها در صنعت لبنیات گره خورده است:
• تولید اولین پنیر خامه ای را به روش اولترافیلتراسیون
• تولید اولین پنیر با ظرف شیشه ای (پنیر جار) در ایران
• پنیر خامه ای با کراکر برای اولین بار در ایران
• ماست طعم دار با غلات برای اولین بار در ایران