پیش غذا چی میل دارید؟ این سوال یکی از رایجترین سوالاتی است که هنگام ورود به رستورانها پرسیده میشود و در نهایت محبوبترین پش غذایی که اکثرا انتخاب میشود سوپ است. این پیش غذای خوشمزه، رقیق و گرم تنوع و طعمهای بسیاری دارد، در این مقاله میخواهیم سوپ جو پرک با مرغ، بدون مرغ، با شیر و با هویج و جعفری را آموزش بدهیم با ما همراه باشید.
طرز تهیه سوپ جو پرک بسیار آسان بوده و برای مقابله با انواع بیماریها بخصوص سرماخوردگی بسیار موثر خواهد بود، چرا که هم زود هضم بوده و به دلیل لعاب خوبی که دارد برای روزهای سرد پاییز و زمستان یک پیش غذای عالی برای مهمانیهایتان خواهد بود. شما میتوانید در این مقاله علاوه بر آموزش سوپ جو پرک، طرز تهیه سوپ شیر بدون مرغ و با سبزیجات را هم بخوانید و مدلهای مختلف سوپ را بپزید.
سوپ جو پرک با مرغ، قارچ و هویچ
برای پختن سوپ جو پرک مجلسی نهایت شما 30 دقیقه زمان نیاز دارید، این سوپ سرشار از آنتی اکسیدان بوده و برای بیمارانی که قند خون یا فشار خون بالا دارند مناسب میباشد. اگر به دنبال یک داروی خانگی و طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرد سال هستید به شما درست کردن مرتب و روزانه سوپ جو پرک با مرغ را پیشنهاد میکنیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو پرک ساده با مرغ و رب
برای درست کردن سوپ جو مجلسی با سبزیجات و مرغ برای 4 نفر نیاز به مواد اولیه با اندازه مناسب خواهید داشت، در ادامه با ما باشید و مواد لازم برای درست کردن سوپ جو پرک را گام به گام انجام بدهید.
- جو پرک: یک و نیم پیمانه
- سینه مرغ: یک عدد متوسط
- هویج: سه عدد بزرگ
- سیبزمینی: دو عدد متوسط
- پیاز: یک عدد بزرگ
- قارچ: 10 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
- جعفری و تره فرنگی: یک پیمانه (تره فرنگی به دلخواه)
- زرشک: دو قاشق غذاخوری (دلخواه)
- ادویه: به میزان لازم
- آب لیمو ترش: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ جو پرک ساده رستورانی در منزل
سوپ جو پرک پیش غذایی گرم با پخت آسان است که در صورت در دسترس بودن مواد اولیه آن میتوانید به راحتی در کمترین زمان ممکن سوپی مقوی با آب مرغ و سبزیجات تازه داشته باشید و راه حل بسیار مناسبی برای درمان سرماخوردگی است. این سوپ خوشمزه با جو ، مرغ، هویج ، قارچ، جعفری و کمی رب پخته و آماده نوش جان کردن میشود.
مرحله اول تفت دادن سبزیجات و مرغ
برای درست کردن هر نوع سوپی اگر از سبزیجات تازه برای مواد اولیه آن استفاده میکنید حتما آنها را برای مدت زمان کوتاهی تفت بدهید، برای شروع هویج، پیاز، سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و ابتدا پیاز را درون تابهای ریخته و تفت بدهید. پس از سبک شدن پیازها نوبت به هویج و سیب زمینی میرسد، این دو را با پیاز ترکیب کرده و تفت میدهیم و در نهایت مرغ را به هر ابعادی که مد نظر دارید با این سبزیجات تفت داده و تا تغییر رنگ مواد داخل تابه به این کار ادامه بدهید.
مرحله دوم پخت مرغ، سبزیجات و اضافه کردن جو پرک و قارچ
در این مرحله دو الی سه پیمانه آب به مواد تفت داده شده اضافه نمایید و پس از 20 دقیقه جوشیدن میتوانید سینه های مرغ را جدا کرده و ریش ریش نمایید و پس از شستن جو پرک آن را به سوپ اضافه خواهید کرد و مجدد دو پیمانه آب به آن اضافه کنید. همزمان با اضافه کردن جو به سوپ، قارچها را برش زده و به این پیش غذا خوشمزهتان اضافه کنید.
پخت سوپ با مرغ و جو پرک
پس از اضافه کردن جو پرک به سوپ شعله گاز را کم کرده و سوپ را هم بزنید تا از پخت آن مطمئن شوید، هم زدن سوپ از زمان اضافه کردن جو شروع شده و تا زمانی که شعله آن را خاموش کنید ادامه خواهد داشت. مراقب باشید سوپتان ته نگیرد، جو پرک خیلی زود میشود و به اندازه جو ساده نیاز به پختن ندارد با این حساب نیم ساعت پایانی پخت سوپ، جو پرک و قارچ را اضافه نمایید. در نهایت پس از پخت جو میتوانید شعله را خاموش کرده و جعفری، فلفل قرمز ولیمو ترش را به همراه سوپ سرو کنید تا در صورت تمایل با مزه متفاوت سوپ جو پرک با مرغ روبرو شوید.
طرز تهیه سوپ جو پرک بدون مرغ
برای درست کردن سوپ جو بدون مرغ نیاز به عصاره مرغ یا حتی آب مرغ خواهید داشت، اما اگر دوست ندارید از مرغ استفاده کنید با حذف آن مشکلی در پخت سوپ جو پرک شما پیش نخواهد آمد، تنها گوشت و آب مرغ به عنوان مواد اولیه از لیست شما حذف میگردد و بقیه پخت سوپ به همان روش همیشگی انجام میشود.
طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر و خامه
جو پرک یکی از غلات محبوب و خوشمزه ای است که در هر خانهای پیدا میشود، با این محصول غذاهایی درست میشود که نیاز به گوشت و مرغ نداشته و با آب و سبزیجات و حتی شیر و خامه میتوانید سوپی خوشمزه و خوش ترکیب درست کنید، مواد اولیه سوپ جو پرک با شیر و خامه شامل موارد زیر است.
مواد لازم برای تهیه پخت سوپ شیر با جو پرک
- جو پرک نصف پیمانه
- قارچ 300 الی 400 گرم
- پیاز 1 عدد بزرگ
- رب گوجه یک قاشق غذاخوری سر خالی (دلخواه)
- شیر صباح دو الی سه لیوان
- خامه یک عدد 200 گرمی
- آب مرغ یا گوشت دو الی سه لیوان (دلخواه)
- ادویه به میزان لازم
- سبزی سوپ در صورت دلخواه سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر، خامه و قارچ
یکی از بهترین و خوشمزهترین پیش غذاهای رقیق و گرم، سوپ جو پرک با شیر، خامه و قارچ است. برای درست کردن این سوپ زمان خیلی زیادی نیاز نداشته و در کمتر از یک ساعت سوپی خوش طعم و لعابدار خواهید داشت، جو پرک به دلیل خواص و ویتامینی که دارد سرشار از مواد مغذی و ویتامینهای بسیار است که برای درمان سرماخوردگی بسیار تاثیرگذار است. در ادامه برای پخت سوپ جو با شیر و خامه با ما همراه باشید.
مرحله اول پخت جو پرک با آب مرغ یا آب
برای شروع شما میتوانید دو الی سه پیمانه آب مرغ یا گوشتی که دارید را همزمان با جو پرک ترکیب کرده و بر روی شعله قرار بدهید تا با حرارت بسیار ملایم بپزد، این مرحله تا زمانی ادامه پیدا میکند که آب مرغ غلیظ شود.
مرحله دوم تفت دادن قارچ و سبزیجات دیگر
پس از غلظت پیدا کردن آب مرغ و جو پرک نوبت به آن میرسد تا در تابهای دیگر قارچ را با حرارت بالا تفت داده و به آب مرغ و جو اضافه نمایید، داخل ماهیتابهای که قارچ را سرخ کردید پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و تفت بدهید. پیازها که سبک شد نوبت به اضافه کردن ادویه جات و کمی رب است، رب را با پیاز تفت داده کمی که سرخ شد به سوپ اضافه میکنیم، پس از گذشت یک ربع باید شیر را با سوپ ترکیب کرده و مجدد بعد از یک ربع سوپ شما آمادست. زمان اضافه کردن خامه به سوپ درست پس از خاموش کردن حرارت سوپه، اگر سوپ در حال جوش باشد ممکن است خامه بِبُر د.
نکات طلایی پخت سوپ رستورانی با جو پرک و مرغ
- برای درست کردن این سوپ نیاز صد در صد به مرغ ندارید و میتوانید این سوپ را با آب مرغ یا حتی بدون استفاده از مرغ بپزید، ما در مقالات قبلی آموزش طرز تهیه سوپ شیر بدون مرغ را یاد دادهایم، در صورت تمایل میتوانید در کمترین زمان ممکن این سوپ شیر را درست کنید و بخورید.
- در صورت تجویز پزشک به خوردن مایعات گرم و بروز اولین علائم بیماری سرماخوردگی میتوانید در فصول سرد سال از پخت شلغم در سوپ برای بهبود بیماری خود استفاده کنید، برای درست کردن شلغم تنها کافی است همراه با مابقی سبزیجات آن را نگینی خرد کرده و تفت بدهید و اجازه بدهید همراه با دیگر مواد اولیه سوپتان بپزد. اما اگر میخواهید شلغم ها را به صورت جدا بپزید ما به شما دستور پخت شلغم را در مقالات قبلی آموزش دادهایم میتوانید از لینک بالا استفاده کرده و بخوانید.
- از دیگر سبزیجات مورد استفاده در سوپ جو پرک میتوان به نخود فرنگی و ذرت اشاره کرد.
- اگر دوست ندارید از مرغ استفاده کنید میتوانید از عصاره مرغ برای خوش طعم کردن سوپتان استفاده کنید.
- جالب است بدانید که سیب زمینی باعث لعاب بیشتر سوپ خواهد شد، حتی اگر از طعم سیب زمینی در سوپ خوشتان نمیآید برای لعاب آن هم که شده یک عدد را نگینی خرد کرده و داخل سوپ بریزید.
- برای خوشمزه و جذابتر شدن سوپ جو پرکتان میتوانید از مقدار بسیار کمی ورمیشل استفاده کنید.
- برای درست کردن سوپ جو با شیر اگر آب مرغ نداشتید میتوانید از سه لیوان آب و دو الی سه قرص طعم دهنده مرغ یا گوشت استفاده کنید، یا اگر آب مرغتان رقیق بود میتوانید از قرص طعم دهنده برای غلظت بخشیدن به آن استفاده کنید.
سوپ جو پرک، پیش غذایی بینظیر و مقوی است که برخلاف تصور خیلیها تنها برای درمان سرماخوردگی یا جلوگیری از بروز آن پحته نمیشود. این پیش غذای گرم و رقیق برای فصلهای سرد سال بسیار مناسب بوده و احساس نشاط و گرمای خاص خود را به بدن میدهد، با این حساب از درست کردن غذاهای گرم مانند سوپ جو پرک با مرغ و سوپ شیر بدون مرغ و آش دوغ ترکی غافل نشوید، این غذاها بهترین گزینه انتخابی برای روزهای سرد سال و درمان سرماخوردگی هستند.