مهمترین قسمت هر پیتزا، خمیر آن است پس نباید فراموش کنید که خمیر پیتزا بی کیفیت باعث شده تا پیتزای شما تبدیل به پیتزایی غیرقابل مصرف شود. در این مقاله از مجله آموزش صباح طرز تهیه خمیر پیتزا ساده خانگی را به شما آموزش میدهیم تا با خیال آسوده بدون خمیر مایه و شیر بتوانید خمیر پیتزا مورد علاقه خود را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
بیشک پیتزا یکی از خوشمزهترین غذاهای دنیاست که از کوچک تا بزرگ طرفداران بسیار زیادی دارد. طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی راز یک پیتزای خوشمزه است که باید فوت و فن آن را بلد باشید تا بتوانید بگویید یک آشپز ماهر در این زمینه هستید. بسیاری از مردم برای خوردن پیتزا به رستورانها رفته و در صفی طولانی منتظر میمانند تا مقادیر زیادی کالری، چربی و نمک از غذاهای آماده رستورانی دریافت کنند که همگی دشمن سلامتی هستند. درست کردن یک پیتزای سالم و خوشمزه در خانه اصلا کار سختی نیست و میتواند راه حل این مسئله باشد؛ اما مهمترین فاکتور برای پختن یک پیتزای لذیذ، خمیر پیتزا است. این بار قصد داریم طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی را با بهترین روش به شما آموزش دهیم.
مواد لازم تهیه خمیر پیتزا خانگی
- آرد سفید: یک پیمانه
- روغن زیتون یا مایع: 1 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 قاشق سوپخوری
- خمیر مایه فوری: 1 قاشق مرباخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- آب ولرم: نصف پیمانه + یکی دو قاشق غذاخوری اضافه
طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه
1. پودر خمیر مایه فوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
2. آرد الک شده را با خمیر مایه و نمک و روغن زیتون و شکر مخلوط میکنیم و وقتی همه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، شروع به ورز دادن آن میکنیم تا خمیر نرم و کاملا یک دست شود.
3. سپس روی یک سطح صاف مقداری آرد میریزیم و خمیر را روی آن قرار میدهیم و دوباره ورز میدهیم. چندین بار این کار را تکرار کنید تا هیچ هوایی داخل خمیر نماند و خمیری یک دست داشته باشید و بهترین پیتزا را بتوانید تهیه کنید.
4. سپس مقداری روغن را در یک ظرف میریزیم و با قلم همه قسمتهای ظرف را چرب میکنیم و خمیر را داخلش میگذاریم. روی ظرف را میپوشانیم و اجازه میدهیم بین یک تا دو ساعت خمیر استراحت کند.
5. پس از دو ساعت خمیر شما حجیم میشود. حالا خمیر را به هر مقداری که میخواهید روی ظرفتان پهن کنید و مواد پیتزا را روی آن بریزید. زیر ظرف را حتما با مقداری روغن چرب کنید.
فوت و فن طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و پفکی
1. خمیر مایه را حتما با آب ولرم مخلوط کنید.
2. هرچه خمیر بیشتر ورز داده شود، لطافت بیشتری خواهد داشت.
3. تمام ظرفی را که میخواهید خمیر در آن استراحت کند، خوب چرب کنید.
4. شیر هم باعث تردتر شدن و مزه بهتر خمیر میشود.
استفاده از پنیر پتیزا باکیفیت باعث میشود تا پیتزای شما بهترین طعم و مزه را داشته باشد، پنیر پیتزا صباح با کالری کمتر و طعم و عطر بینظیر در کنار شماست تا طعم اصیل پیتزا را امتحان کنید و از آن لذت ببرید. نظر شما درباره تهیه خمیر پیتزا خانگی چیست؟ بنظر شما خرید خمیر پیتزا بهتر است یا تهیه آن در منزل؟ نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
درست کردن خمیر پیتزا نرم و پفکی رو آموزش می دید؟؟