گیاهخوار هستید و دنبال یک جایگزین مغذی و خوشمزه برای گوشت هستید؟ یا جزء آن دسته از افرادی هستید که از طعم و مزه گوشت خوشتان نمیآید و به دنبال طعم جایگزین برای آن هستید؟ پنیر کبابی هالومی دقیقا همان چیزی است که دنبال آن هستید، این پنیر در دسته پنیرهای نیمه سخت بوده و قابلیت کبابی شدن را دارد و معمولا به صورت سوخاری، کبابی یا در خورشت از آن استفاده میشود.
بافت و عطر این پنیر هنگام پخت بسیار متفاوت بوده و دارای کلسیم بسیار است که برای بدن مفید میباشد، در نهایت اگر تا به حال از این پنیر نخوردهاید یا نمیدانید در چه دستور پختی از آن استفاده میشود در ادامه با ما همراه شوید و 5 دستور پخت با پنیر کبابی را آموزش ببینید و این پنیر خوشمزه را در بشقاب غذاییتان جای بدهید و لذت ببرید.
1. سالاد تن ماهی با پنیر کبابی هالومی، وعدهای خوشمزه و سالم
پنیر کبابی سرشار از کلسیم، پتاسیم و پروتئین است که از لحاظ ارزش غذایی در هر وعده مصرف آن چیزی معادل 10 الی 12 کیلوگرم شیر گاو است. برای دست کردن سالاد تن ماهی با پنیر کبابی به عنوان یک وعده خوشمزه و بسیار سالم ما را همراهی کنید و مرحله به مرحله آموزش را انجام بدهید تا سالادی جدید به وعده خانواده اضافه نمایید.
مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی با پنیر کبابی
- پنیر کبابی: 200 الی 250 گرم
- کاهو رسمی: نصف کاهو
- گوجه فرنگی: سه عدد متوسط
- خیار: 2 عدد متوسط و قلمی
- فلفل دلمهای: یک عدد (میتوانید از فلفل دلمه رنگی نصف نصف اضافه کنید)
- زیتون: 100 گرم
- روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
- آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
- تن ماهی: یک عدد
- نمک و فلفل: به میزان دلخواه
نکتهای که برای درست کردن این سالاد به آن باید توجه داشته باشید چیست؟ برای درست کردن سالاد تن ماهی با پنیر کبابی مواد مورد نیاز و میزان آن میباشد. گوجه و خیار و فلفل دلمهای را به اندازه دلخواه خود برش بزنید و در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن زیتون، آب لیمو ترش و ادویه را به آن اضافه نمایید. پنیرهای کبابی را به اندازه یک سانتی برش بزنید (خیلی نازک نشود) و در یک ماهیتابه داغ دونه دونه قرار داده و دو طرف آن را طلایی کنید. در آخر کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب سرو سالاد بریزید و مخلوط گوجه و خیار و … را روی آن بریزید.
برای استفاده از تن ماهی باید روغن آن را بگیرید و روی خیار و گوجه و کاهو بریزید و در آخر هم پنیر کبابی طلایی شده را به سالادتان اضافه کنید. برای درست کردن این سالاد به جای تن ماهی نیز میتوانید از فیله مرغ یا فیله ماهی استفاده کنید، در نهایت برای سس سالاد هم میشود از روغن زیتون، آب لیمو ترش و ادویه های مورد علاقهتان استفاده کنید.
2. ساندویچ مرغ و پنیر کبابی با سس ریحان، ساندویچ خانگی آسان و خوشمزه
همانطور که میدانید پنیر کبابی نقطه ذوب بسیار بالایی دارد و میشود آن را گریل یا سرخ کرد، به همین منظور یک ترکیب جذاب برای ساندویچ مرغ است که طعم بسیار لذیذی به آن میدهد. بیشتر ساندویچ های خانگی از ترکیب مرغ، قارچ و سس درست شده و تا حد امکان ساده و سریع آماده میل کردن است.
ساندویچ مرغ جزء غذاهای پر تکرار در ایام هفته است که قطعاً پس از مدتی یکنواخت شده و نیاز به تغییر خواهد داشت، بنابراین ساندویچ مرغ با پنیر کبابی و سس ریحان یکی از همین تغییرات خوشمزه و ساده خواهد بود که زمان زیادی برای تهیه آن نباید صرف کرد و به آسانی در منزل ساندویچی خوشمزه و همانند فست فودها درست کرده که صد برابر سالمتر و مقویتر است.
مواد لازم برای پخت ساندویچ مرغ با پنیر کبابی
- سینه مرغ: دو عدد متوسط
- پنیر کبابی: 250 گرم
- گوجه فرنگی: دو عدد متوسط
- ریحان: یک دسته
- نمک، فلفل سیاه و پولبیبر: به میزان لازم
- روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
- سیر: سه حبه متوسط
- آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
قبل از شروع هر کاری ابتدا فر را روشن کرده و در دمای 175 درجه سانتی گراد بگذارید، برای طعمدار کردن سینه مرغ از روغن زیتون، ادویه و کمی ریحان استفاده کنید و به مدت 15 دقیقه داخل فر گذاشته و اجازه بدهید کمی بپزد. پس از 15 دقیقه پنیر کبابی را برش های یک سانتی زده و روی سینه مرغ گذاشته و مجدد 15 دقیقه دیگ داخل فر بگذارید و قسمت گریل فر را روشن کرده تا روی مرغ و پنیر گریل و طلایی شود.
برای سس ریحان این ساندویچ هم روغن زیتون، ریحان، سیر و ادویه را اضافه کرده و خوب میکس میکنید و در نهایت سس را بر روی مرغ و پنیر بریزید و داخل نان ساندویچی نوش جان کنید.
3. ساندویچ ژامبون با پنیر کبابی هالومی، بمب خوشمزهِ سالم
ساندویچ ژامبون جزء ساندویچهای محبوب است که سن و سال نمیشناسد و کلی طرفدار دارد، یکی از مهمترین دلایل محبوبیت این ساندویچ سرعت آماده شدن آن است و پس از آن مواد اولیه ساده و در دسترس که تقریبا در هر منزلی یافت میشود. یکی از طعمدهندههای خوشمزه ساندویچ ژامبون، پنیر کبابی است. در این مقاله با ما همراه باشید و طرز تهیه ساندویچ ژامبون با پنیر کبابی را آماده کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه تست ژامبون با پنیر کبابی
- ژامبون: چهار ورق
- نان تست: دو عدد
- کاهو: یک برگ کاهو
- پنیر کبابی: 50 الی 80 گرم
- گوجه فرنگی: دو برش (دلخواه)
برای درست کردن تست ژامبون و پنیر کبابی ابتدا باید پنیرها را برش داده و در ماهیتابه ای داغ تفت بدهید تا گریل شود پس از آن به ترتیب یک برگ ژامبون چند برش پنیر و دوباره همین روند را تکرار کرده و در آخر یک الی دو برش گوجه و خیارشور به همراه یک برگ کاهو روی ژامبون و پنیر قرار داده و طرف دیگر نان تست را روی آن قرار بدهید. اگر تمایل به تست کردن نانها دارید میتوانید به راحتی یک تابه را گرم کنید و بدون روغن دو طرف تست را برشته کنید، تست ژامبون و پنیر با سس چیلی یا فلفلی یک ساندویچ معرکه و مناسب برای وقتی که زمان برای پخت غذا ندارید.
4. قیمه با پنیر کبابی، خورشتی برای گیاهخواران
از آنجایی که خورش قیمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد با این حساب اگر تمایلی به مصرف گوشت ندارید باز هم میتوانید خورشت قیمه خوشمزهای بپزید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. برای پخت خورشت قیمه با پنیر کبابی تنها کافیست با ما همراه باشید و گام به گام همهی نکات را رعایت کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش قیمه به سبک گیاهخواری
- پنیر کبابی: یک بسته
- پیاز: یک عدد بزرگ
- لپه: یک پیمانه
- لیمو عمانی: چهار عددرب گوجه
- فرنگی: دو قاشق غذاخوری
- ادویه: به میزان لازم
- گوشت: راسته یا مغز ران نیم کیلوگرم (دلخواه)
برای درست کردن خورشت قیمه با پنیر کبابی ابتدا باید پیاز را نگینی خرد کرده و به خوبی تفت بدهید، فراموش نکنید که پیاز قیمه باید به خوبی طلایی شود و خام نباشد. پس از آن در صورت تمایل به استفاده از گوشت نوبت به اضافه کردن گوشتهای برش خورده برای خورشت است، زمانی که گوشت تغییر رنگ داد میتوانید زردچوبه و کمی فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. پس از آن نوبت به لپه رسیده و اجازه میدهید لپه، پیاز و گوشت به خوبی با هم مخلوط شود و طعم بگیرد. در نهایت به آن آب اضافه نموده و دو الی سه ساعت فرصت میدهید تا جا بیافتد.
اگر تمایل به استفاده از گوشت ندارید تمامی این مراحل را انجام بدهید و تنها مرحله اضافه کردن گوشت خورشتی را حذف نمایید، در هر صورت پس از پخت خورش در لحظات پایانی پنیر کبابی را کمی در ماهیتابه تفت داده و به آن اضافه میکنید. فراموش نکنید که پس از اضافه کردن پنیر کبابی تفت داده شده باید خورش را از روی حرارت بردارید و سرو کنید، پنیر کبابی یک چاشنی خیلی جذاب برای خورشت قیمهای است که در آن گوشت دارد و تصور استفاده از گوشت یا پنیر تنها اشتباه است.
5. پنیر کبابی سوخاری، یک سوخاری جذاب با طعم جدید
پنیر سوخاری یکی از مزههای جذاب و جدیدی هست که به تازگی به سینی مزه اضافه شده و طرفداران خاص خود را دارد، از آنجایی که پنیر کبابی نقطه ذوب بالایی دارد و در حرارت بسیار زیاد هم انسجام خود را حفظ میکند با این حساب برای سوخاری و پختن آن اصلا جای نگرانی وجود نخواهد داشت. برای درست کردن پنیر سوخاری ما را همراهی کنید و در آخری سوخاری جذابتان را نوش جان نمایید.
مواد لازم برای تهیه پنیر کبابی سوخاری
- پنیر کبابی: یک بسته
- پودر سوخاری: 100 الی 200 گرم
- روغن مایع سرخ کردنی: به میزان لازم
- تخم مرغ: 3 الی 4 عدد
- ادویه: به میزان دلخواه
برای پخت پنیر سوخاری نکته ای بسیار مهم وجود دارد آن هم این است که پنیرها حدود 1 ساعتی باید بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط شود پس از آن به اندازه دلخواهتان برش بزنید و در یک ظرف تخم مرغ را شکسته و در ظرفی دیگر آرد سوخاری را بریزید. هر پنیر را یک بار در ظرف تخم مرغ و یک بار در ظرف پودر سوخاری بغلطانید و در صورت تمایل به ضخیم تر شدن آن این کار را دو بار تکرار کنید. قطعههای پنیر سوخاری را درون روغن داغ بریزید و هر طرف را حدود دو الی سه دقیقه بگذارید تا سرخ شود و از روغن خارج کرده و نوش جان کنید.
در این مقاله یاد خواهید گرفت با پنیر کبابی هالومی 5 مدل دستور پخت و غذای متنوع بپزید که نه تنها به سلامت بدن شما کمک خواهد کرد بلکه سرشار از مواد معدنی، مغذی و ویتامینهای بسیار است. در کنار این غذا میتوانید برای آن دسته از افراد خانواده که علاقمند به غذاهای سنتی هستند، طرز تهیه بزقرمه یا طرز تهیه آش عباسعلی را بخوانید و بپزید تا نوش جان کنند.