تا به حال لرزانک با شیر و خامه نوش جان کردید؟؟ لرزانک همان ژله و دسر خوشمزه به فارسی است که طرفداران و خواص بسیاری دارد. تصور ترکیب ژله با شیر و خامه این رسپی را خوشمزهتر هم خواهد کرد، اما جدا از طعم بینظیر این دسر باید به بمب کلسیم بودن آن هم اشاره کنیم. مخلوط کردن ژله با شیر، سرعت جذب کلسیم را افزایش داده و برای بدن مفید میباشد. در ادامه با ما همراه باشید و طرز تهیه دسر ژله با شیر و خامه و پودر ژلاتین را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه ژله با پودر ژلاتین، شیر و خامه
برای درست کردن این دسر خوشمزه و مجلسی تنها باید کمی حوصله به خرج بدهید و در آخر از نتیجه کار خود لذت ببرید. فراموش نکنید که این مواد اولیه را با ضرب و تقسیم میتوانید بیشتر یا کمتر نمایید، راستی اگر از طرفدارای پروپاقرص دسرهای خوشمزه و ساده هستید؛ توصیه میکنیم طرز تهیه دسر ماست میوهای ما رو هم بخوانید و نظرتان را در مورد رسپی برای ما بنوسید.
- دو و نیم پیمانه شیر
- 200 گرم خامه صبحانه
- یک چهارم پیمانه آب
- دو و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- نصف پیمانه شکر
- یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
- سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 100 گرم شکلات کاکائویی
طرز تهیه ژله مجلسی با پودر ژلاتین و شیر
طرز تهیه ژله مجلسی با پودر ژلاتین و شیر چگونه است؟ طعم لذیذ و منحصربفرد این ژله به دلیل وجود خامه و شیر است، برای درست کردن ژله با شیر و پودر ژلاتین یا دسرهای خوشمزه دیگر مانند طرز تهیه دسر پنیر خامهای در ادامه با ما همراه باشید.
مرحله اول، ترکیب پودر ژلاتین و شیر
برای شروع آمادهسازی ژله با شیر و خامه ابتدا باید پودر ژلاتین را با یک پیمانه شیر مخلوط نمایید و کنار بگذارید تا شکل اسفنجی به خود بگیرد. پس از آنکه پودر ژلاتین همانند اسفنج پف کرد نوبت به بن ماری کردن آن است، در این قسمت شما میتوانید ظرف شیر و پودر ژلاتین را روی حرارت کتری قرار بدهید و به روش بن ماری ترکیبات آن را حل کنید.
مرحله دوم، اضافه کردن شکر و خامه
در این مرحله شما باید ژلاتین را به خوبی با شیر حل کنید، پس از آن شکر را به شیر و ژلاتین اضافه کنید. در همین حین خامه را همزده و یا یک پیمانه شیر آن را ترکیب کنید و مواد به دست آمده را به شیر و ژلاتین اضافه کرده و ذر قالب مدنظر خود بریزید. فراموش نکنید که قبل از هرکاری کف و دیوارههای قالب خود را چرب کنید تا هنگام خارج کردن ژله دچار مشکل نشوید.
مرحله سوم، ترکیب پودر کاکائو و شکلات به ژله
در صورت دلخواه میتوانید از ترکیب وانیل و تکههای شکلات برای کاکائویی کردن دسرتان استفاده کنید، فراموش نکنید که قبل از اضافه کردن کاکائو به شیر پودر کاکائو را با کمی آب حل کنید و به شیر و خامه اضافه کنید. اگر غیر از اینکار را انجام بدهید، پودر کاکائو هرگز داخل شیر پخش نخواهد شد و تودههای گرد و پراکنده در سطح شیر دیده میشود.
نکات مهم آمادهسازی دسر ژله با شیر
- دمای شیر را با دمای محیط یکسان کنید و پس از آن پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید.
- پیمانه مورد نیاز برای این دسر، پیمانه 200 سیسی است. مانند پیمانه پلوپز.
- اگر تمایل به بنماری کردن پودر ژلاتین ندارید، میتوانید ظرف شیر و پودر ژلاتین را داخل ماکروویو بگذارید.
- برای درست کردن این دسر میتوانید از طعمدهندههای متنوعی استفاده کنید، هل یا دارچین، گلاب یا وانیل، اسانسهای میوهای متنوع.
- داخل این دسر از تکههای میوه هم میتوان استفاده کرد.
- ژلههای میوهای با شیر خوشمزهتر میشود.
برای درست کردن ژله با شیر شما میتوانید با خرید شیر صباح، دسری سالم و خوشمزه داشته باشید. آماده سازی این دسر حدود 7 الی 8 ساعت زمان خواهد برد اما در نهایت دسری خوشمزه و لذیذ خواهید داشت که ارزش بسیاری دارد.